گزارشی از ویروس کرونا در کله پاچه و جگر نداشتیم

به گزارش وبلاگ شهبازی، رفیعی پور گفت: با اجرای طرح تشدید نظارت در سراسر کشور تا به امروز گزارشی مبنی بر انتقال ویروس کرونا به فرآورده های دامی نداشتیم.

گزارشی از ویروس کرونا در کله پاچه و جگر نداشتیم

علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشوردر گفت وگو با خبرنگار ، با اشاره به اینکه جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر مصرف کله پاچه و دل و جگر وجود ندارد، اظهار کرد: باوجود آنکه اشاعه کووید 19 و ویروس کرونامنجر به درگیری مردم در سراسر دنیا شده است، اما هنوز گزارشی مبنی بر انتقال این ویروس از دام و طیور زنده و فرآورده های گوشتی نظیر دل و جگر، گوشت، مرغ، کله پاچه، تخم مرغ و شیر نداشتیم.

وی افزود: با توجه به اعمال نظارت های بهداشتی در قبل، حین و پس از کشتار بر تمامی فرآورده های دامی و نگه داری در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت در پیشسرد و وجود برخی فعل و انفعالات در یخچال جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر مصرف فرآورده دامی وجود ندارد چرا که با اقدامات سازمان دامپزشکی تمامی عوامل بیماری زا همچون انگل از بین می رود.

این مقام مسئول ادامه داد: در شرایطی که گرفتار ویروس کرونا هستیم و امکان آلودگی از طریق انسان و خودروی حمل وجود دارد، از این رو به افراد توصیه می شود که فرآورده دامی را به صورت بسته بندی خریداری و به طور کامل بپزند.

رئیس سازمان دامپزشکی در انتها شرح داد: اجرای طرح تشدید نظارت در سراسر کشور از تمامی مراکز خرید و سردخانه های کشور موجب شده تا آلودگی از انسان به فرآورده های خام دامی منتقل نشود، ضمن آنکه تا به امروز گزارشی از فائو و سازمان بهداشت دنیای مبنی بر انتقال ویروس کووید 19 به فرآورده های خام دامی نداشتیم .

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "گزارشی از ویروس کرونا در کله پاچه و جگر نداشتیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گزارشی از ویروس کرونا در کله پاچه و جگر نداشتیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید