طرز تهیه کتلت مرغ ایتالیایی همراه با سس مخصوص
به گزارش وبلاگ شهبازی، کتلت یکی از غذا های خوشمزه ای است که هیچگاه از میل کردن آن سیر نمی شویم. از اینرو کتلت با طعم های متفاوت نیز بسیار جذاب خواهد بود، یکی از انواع آنها، کتلت مرغ ایتالیایی همراه با سس مخصوص است.
وبلاگ شهبازی | سرویس آشپزی - بیشتر کتلت ها با گوشت قرمز طبخ می شوند، اما همانطور که می دانید مصرف این نوع گوشت چندان برای سلامتی مفید نیست، به علاوه برخی نیز منع مصرف گوشت قرمز دارند و از اینرو نمی توانند کتلت میل نمایند. اما نگران نباشید! زیرا با تهیه کتلت مرغ ایتالیایی می توانید از غذایی سالم و فوق العاده خوشمزه لذت ببرید. ترکیب گوشت مرغ همراه با ادویه، پنیر و سس مخصوص طعمی بی نظیر را خلق می نماید. گوشت مرغ به ویژه سینه مرغ از چربی بسیار اندکی نسبت به گوشت قرمز برخوردار است، از اینرو ضرر کمتری برای بدن دارد.
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ ایتالیایی
به منظور تهیه این خورش برای چهار نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج دارید.
مواد لازم | |
فیله مرغ | 4 عدد |
آرد | یک چهارم لیوان |
خرده نان | نصف لیوان |
سس گوجه فرنگی | 250 گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
ریحان خشک | یک چهارم قاشق چایخوری |
پونه خشک | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر سیر | یک چهارم قاشق چایخوری |
پنیر موزارلا | 4 ورق |
پنیر پارمزان | یک چهارم لیوان |
نمک و روغن | به اندازه لازم |
طرز تهیه کتلت مرغ ایتالیایی
ابتدا هر یک از فیله های مرغ را جداگانه داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با استیک کوب یا گوشت کوب کاملا بکوبید تا قطر آن ها به نیم سانتی متر برسد.
سطح فیله های مرغ کوبیده شده را با آرد بپوشانید.
- تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا یک دست شود.
- اکنون خرده نان، پونه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
فیله هایی که با آرد پوشیده شده اند را ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و سپس آن را در مخلوط خرده نان و پونه بزنید.
- اکنون در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید.
زمانی که روغن داغ شد، کتلت ها را در روغن سرخ کنید. ابتدا یک طرف و سپس طرف دیگر را کاملا سرخ کنید.
30 ثانیه الی یک دقیقه مانده به آماده شدن کتلت، یک ورق پنیر روی آن قرار دهید و صبر کنید تا پنیر ذوب شود.
دستور آماده سازی سس کتلت مرغ
- سس گوجه فرنگی، ریحان خشک و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
- سس را روی حرارت بسیار ملایم اجاق گاز قرار دهید.
پس از 2 الی 3 دقیقه سس آماده است.
اکنون کتلت مرغ ایتالیایی را در ظرف قرار دهید و مقداری سس روی آن بریزید، سپس کمی پنیر پارمزان نیز به آن اضافه کنید. به همین راحتی یک غذایی لذیذ را آماده نموده اید و در برنامه غذایی خود نیز تنوع به وجود آورده اید.
چند نکته:
فیله ها را کاملا بکوبید، زیرا اگر ضخامت فیله ها زیاد باشد، مغز کتلت خام باقی می ماند.
کتلت ها را حتما با حرارت ملایم سرخ کنید تا آرد که سطح آن ها را پوشانده نسوزد.
- این کتلت حتما باید با سس آن سرو شود تا طعم اصلی آن حفظ شود.
- کف یک ظرف را دستمال تمیز پهن کنید و کتلت ها را برای مدت زمان کوتاهی در آن قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و سپس سس و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید. کتلت غذایی است که روغن زیادی را به خود جذب می نماید، با این روش شما می توانید مقداری از روغن اضافه آن را بگیرید.
- اگر چه این نوع کتلت باید همراه با پنیر باشد، اما در صورتی که نمی خواهید یا منع پزشکی برای مصرف چربی دارید، می توانید پنیر موزارلا را در صورت تمایل حذف کنید تا این غذا چربی کمتری داشته باشد.
این کتلت بسیار لذیذ است، ترکیب عطر سیر، ریحان و پونه ای که در آن استفاده می شود، باعث بوی مطبوع این غذا است. کتلت مرغ ایتالیایی را می توانید به صورت ساندویچ نیز سرو کنید. این غذایی لذیذ و آسان است که در پیکنیک ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این کتلت را به تنهایی می توان سرو کرد و احتیاج به طعم دهنده دیگری ندارد، اما در صورت تمایل می توانید در کنار آن از گوجه، خیارشور و سیب زمینی سرخ شده نیز بهره ببرید.
منبع: setare.com