طرز تهیه مرغ زنجبیلی
به گزارش وبلاگ شهبازی، قرار نیست سفره عیدتان همواره با یک غذای ایرانی رنگ بگیرد. می توانید فهرست غذاهایی که برای مهمان های نوروزی تان آماده می کنید را کمی متنوع تر کنید و برای آماده کردنشان سراغ طعم ها و ترکیب های تازه بروید. در اینجا سعی میکنیم طرز تهیه مرغ زنجبیلی را به شما آموزش می دهیم. خوراکی با عطر لیمو و زنجبیل که سویا سس طعمش را متفاوت و خوشایند نموده است.
مواد لازم
- ران مرغ با پوست: دو عدد
- سویا سس: یک قاشق سوپ خوری
- زنجبیل رنده شده: یک برش
- فلفل سیاه: مقداری
- لیموی سبز کوچک: یک عدد (یا نصف لیمو تازه زرد)
- روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق چای خوری سر خالی
طرز تهیه مرغ زنجبیلی
لیمو را با پوست همراه با یک برش کوچک زنجبیل در مخلوط کن بیندازید. سپس در یک کاسه، لیموی میکس شده را با روغن زیتون و شکر ترکیب کنید.
با برس به خوبی ترکیب روغن و سایر مواد را دور تا دور ران ها بمالید تا خوب به آنها آغشته شوند.
فر را روی 220 درجه سانتی گراد گرم کنید و ران ها را در ظرف نچسبی که کف آن چرب شده قرار دهید. در بیست دقیقه اول پخت، روی مرغ را با فویل بپوشانید. پس از این زمان فویل را بردارید، ران ها را به جهت دیگر بچرخانید و حدود 40 دقیقه دیگر صبر کنید تا خوب بپزند.
در میانه پخت به آنها سر بزنید. شاید زمان کمتر یا بیشتری را برای طلایی و برشته شدن احتیاج داشته باشند.
از آنجا که برای تهیه این مرغ از سویا سس استفاده می کنید، احتیاجی به افزودن نمک وجود ندارد. گذشته از این، میزان سویا سس را برای این تعداد مرغ، بیشتر از دستور در نظر نگیرید تا نمک این سس غذایتان را شور نکند.
در این مطلب طرز تهیه مرغ زنجبیلی را به شما آموزش دادیم. می توانید این خوراک را با دورچینی از پیاز کاراملی و دانه انار آماده کنید.
منبع: کتاب کاله