طرز تهیه سمبوسه آسیایی ؛ ساده و با طعمی بی نظیر

به گزارش وبلاگ شهبازی، امروز قصد داریم دستور تهیه سمبوسه آسیایی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سمبوسه آسیایی ؛ ساده و با طعمی بی نظیر

مواد لازم

¼ پیمانه سس هویسن

دو قاشق غذاخوری عسل

یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک

یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل

دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

دو قاشق چایخوری روغن زیتون

نصف پیمانه پیاز خرد شده

نصف پیمانه کرفس خرد شده

دو قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده

6 حبه سیر رنده شده

340 گرم گوشت چرخ نموده

یک پیمانه خیار خرد شده

نصف پیمانه بادام زمینی بوداده

نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده

نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده

¼ پیمانه سرکه برنج

یک عدد فلفل چیلی خرد شده

دو قاشق چایخوری شکر

نصف قاشق چایخوری روغن کنجد

نمک

340 گرم خمیر یوفکا

روغن گیاهی

روش تهیه

1. سس هویسون، عسل، سویا سس، سس سیر و چیلی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. در یک تابه عظیم، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش قهوه ای گردد. مخلوط سس ها را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا غلیظ گردد.

3. برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط خیار، بادام زمینی، پیاز قرمز، گشنیز، سرکه، فلفل چیلی، شکر و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.

4. برای تهیه سمبوسه، خمیر یوفکا را باز کنید و به شکل مستطیل برش بزنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را داخل آن بگذارید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید تا مواد خارج نشوند.

5. سمبوسه ها را داخل روغن کنجد سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. در آخر، آن ها را با سالسای خیار سرو کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه سمبوسه آسیایی ؛ ساده و با طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سمبوسه آسیایی ؛ ساده و با طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید