شائبه دخالت در انتخابات هیات فوتبال کرمانشاه
به گزارش وبلاگ شهبازی، انتخابات هیأت های ورزشی همیشه با شائبه دخالت افراد حقیقی و حقوقی همراه بوده است، اما ساختار اساسنامه و بیش از 14 هزار هوادار رشته ورزشی فوتبال در کنار بعضی افراد خاص در استان کرمانشاه سبب شده تا شکل و رنگ این شائبه ها نسبت به سایر انتخابات متفاوت گردد.
اما این بار شائبه دخالت در انتخابات متفاوت تر از هر زمان دیگری به سراغ هیأت فوتبال کرمانشاه آمده و که اگر رنگ بوی واقعیت بگیرد ممکن است تبدیل به دست آویزی برای معاندین سعودی و خبر چینان آنها در داخل کشور که پرونده پرسپولیس و النصر وجود آنها را اثبات کرد، خواهد شد.
در این خصوص رضا صادق پور از کارشناس کرمانشاهی و برجسته فوتبال در مصاحبه با وبلاگ شهبازی اظهار کرد: یک سری واقعیات ها و نکات ساختاری در دنیای فوتبال وجود دارد و تمامی کشورها و حتی رئیس جمهور ها باید به آن پایبند باشند.
وی افزود: فوتبال به عنوان نهادی مستقل، سلسله و مراتب مختص به خود داشته و در کشورها زیر نظر فیفا، فدراسیون قاره ای و نمایندگان آن در کشورها اداره می گردد و هیچ مقام اجرایی در کشور حق دخالت در فعالیت این نهاد و زیرمجموعه های آن را ندارد.
مشاور سابق مالی باشگاه استقلال تهران گفت: عزل و نصب، استیضاح و یا سوال از رئیس هیأت و یا رئیس فدراسیون فوتبال بر عهده مجمع تصمیم گیری این رشته ورزشی است و اعضای مجمع آزادانه می توانند در مورد آن تصمیم گیری نمایند و هیچ کسی حق هیچ گونه دخالتی در این خصوص ندارد.
وی با اشاره به تأثیر دخالت های اشخاص اجرایی در هیأت فوتبال استان بر کل فوتبال ملی، گفت: با توجه به عدم تأثیرگذاری فوتبال ایران بر ای اف سی و بالعکس نفوذ کشورهای رقیب ما در آسیا در کنفدراسیون فوتبال آسیا، قطعاً این چنین رفتاری برای کشور ما امتیازی منفی و دست آویزی برای تضعیف فوتبال ما خواهد بود.
صادق پور توضیح داد: گرچه طرح بعضی دعواها یا حواشی ممکن است در نهایت صدمه ای مستقیم به ورزش کشور وارد نکند اما آسیب های روانی، اجتماعی و حواشی ناشی از آن به مانند پرونده پرسپولیس و النصر گریبان گیر ورزش خواهد شد.
این پیشکسوت باشگاه استقلال ادامه داد: بعضی اتفاقات و اسناد کوچک ممکن است در سایر کشورها مورد توجه قرار نگیرد اما در صورت رخ دادن در ایران با شدید ترین پوشش ها، برخوردها و موضع گیری ها از طرف مسئولین فوتبال آسیا همراه می گردد، حال با دانستن این مساله چه دلیلی وجود دارد که خود ما این خطاها را مرتکب شده و گزک دست مسئولین ای اف سی بدهیم؟
معاون سابق توسعه و عمران باشگاه استقلال تهران با تاکید بر لزوم قانون پذیری از سوی مسئولین اجرایی، یادآور شد: صنعت فوتبال در دنیا یک سری قوانین و مقررات دارد و ما باید در چهارچوب این قوانین و مقررات حرکت کنیم و با تمام توان از انتخاب فرد اصلح توسط مجمع حمایت کنیم.
وی با اشاره به محدودیت های سرپرست یا مدیر کوتاه مدت در اختیارات کامل برای برنامه ریزی بلند مدت، گفت: باید بپذیریم اگر انتخابات هیأت فوتبال در اولین فرصت برگزار گردد دارای برکات بسیار زیادی برای فوتبال استان کرمانشاه است و مجمع هیأت فوتبال قطعاً با آنالیز سوابق افراد، اصلح ترین گزینه ممکن را برای ریاست هیأت فوتبال خواهند برگزید.
صادق پور در ادامه به معیارهای یک مدیر پیروز اشاره نمود و گفت: در اصول مدیریت چندین شاخصه از جمله تجربه، تخصص و تعهد وجود دارد که فارغ از اسامی نفرات باید مورد توجه اعضای مجمع قرار گیرد؛ و دارا بودن مدیریت فنی، مدیریت ادراکی و مدیریت ارتباطی در اجرا مهمترین شاخص های یک مدیر خوب است.
وی افزود: باید بپذیریم وظیفه هیأت های فوتبال، باشگاه داری نیست بلکه آموزش، فراهم نمودن زیرساخت مناسب و برقراری مکاتبات مهمترین وظایف هیأت فوتبال استانی است و حتی طبق اساسنامه، هیأت می توانند در فعالیت های مالی شرکت نموده و عوائد آن را متوجه فوتبال در استان ها نمایند.
لازم به ذکر است، مهلت این دوره ریاست هیأت فوتبال کرمانشاه اواسط مهرماه به انتها رسیده است و طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال تا برگزاری انتخابات رئیس فعلی وظیفه سرپرستی هیأت را خواهد داشت.
منبع: خبرگزاری مهر